الطريقة المتلى لقلي البطاطس بالصور

الموضوع في 'ركن المرأة والطفل' بواسطة Ajyal, بتاريخ ‏10 فبراير 2008.

  1. Ajyal

    Ajyal مدون متألق

    كلنا بنعرف نقلي بطاطس لكن انا جبت لكم سر للحصول على بطاطس مقرمشة


    في البداية لازم يكون نوع البطاطس جيد ويكون لونها ابيض نغسلها ونقشرها ونغسل مرة تانية للتخلص من النشى الموجود فيها نقطها ونغسلها مرة اخرة وننشفها جيدا من الماء



    قلي البطاطس 1.jpg


    فنحضر حمام زيت ساخن ولمعرفة مدى سخونة الزيت نحط قطعة من البطاطس اذا شفنا فيها كرات هواء اذن الزيت جاهزة



    قلي البطاطس 2.jpg





    المرحلة التانية ننتظر حتى نحصل على لون دهبي للبطاطس وهكذا نكون حصلنا على بطاطس مقرمشة





    قلي البطاطس 3.jpg





    واخيرا نرش البطاطس بالملح ومن الاحسن يكون ملح خشن حتى يكون طعمه الذ في البطاطس لما نحس بيه في فمنا





    اتمنى ان تكون النصائح البسيطة عجبتكم
     

    طلب من زوارنا الكرام:
    رجاءا من كل الإخوة والأخوات الكرام الذين استفادو من الموضوع وبقليل من الجهد يمكنك مشاركة الموضوع عبر احدى الأزرار الأربعة twitter أو facebook أو +google أو whatsapp ولكم جزيل الشكر على ذالك.


    آخر تعديل بواسطة المشرف: ‏15 فبراير 2017